Εμπορικο και Βιομηχανικο
Επιμελητηριο Αθηνων

Αναζήτηση επιχειρήσεων στο Μητρώο Εξαγωγέων του Επιμελητηρίου


Μετάβαση στην Ανάλυση ανά Νομική Μορφή ↗
Μετάβαση στην Ανάλυση ανά Περιοχή ↗

Πρόσφατες Εγγραφές

Οι πιο πρόσφατες εγγραφές επιχειρήσεων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών

Online Υπηρεσίες

Αναζήτηση Επιχειρήσεων

Αναζητήστε επιχειρήσεις του επιμελητηρίου χρησιμοποιώντας σύνθετα κριτήρια αναζήτησης

Online Εγγραφή

Εγγραφείτε άμεσα στις υπηρεσίες του επιμελητηρίου

Διαχείριση Επιχείρησης

Αξιοποιήστε τις online υπηρεσίες και ενημερώστε μόνοι σας την προβολή της επιχείρησής σας με επιπλέον υλικό όπως φωτογραφίες, κείμενα και έγγραφα προϊόντων και υπηρεσιών

Είσοδος Μέσω Κωδικών Γ.Ε.ΜΗ.

Θέλετε να ψάξετε σε όλες τις επιχειρήσεις κι όχι μόνο στους εξαγωγείς;

Συνεχίστε εδώ

Συχνές Ερωτήσεις

Ο επιχειρηματικός κατάλογος Ελλήνων εξαγωγέων αποτελεί μια σύγχρονη online εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορείτε να αναζητήσετε επιχειρήσεις του επιμελητηρίου μας.

Μέσω του επιχειρηματικού καταλόγου έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε επιχειρήσεις και να δείτε την ακριβή τους τοποθεσία πάνω σε διαδραστικό χάρτη. Για κάθε μία επιχείρηση παρέχεται πλήρης προβολή με όλα τα τηρούμενα στοιχεία για αυτή, όπως την επωνυμία και τους διακριτικούς τίτλους, τα προϊόντα και τις χώρες εξαγωγής τους, τις δραστηριότητες, τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και στίγμα σε χάρτη, φωτογραφικό υλικό κλπ

Προϋποθέσεις Εγγραφής στο Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων και δικαιολογητικά εγγραφής

Η ένταξη της επιχείρησής σας στον επιχειρηματικό κατάλογο Ελλήνων εξαγωγέων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών γίνεται αυτόματα εφόσον είστε μέλος του Ειδικού Μητρώου Εξαγωγέων.

Ο επιχειρηματικός κατάλογος έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και τεχνολογιών παρέχοντας στον χρήστη ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης. Μέσω της διαδικτυακής αυτής εφαρμογής έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε επιχειρήσεις που ανήκουν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνοντας χρήση διαφόρων κριτηρίων όπως επωνυμία/διακριτικό τίτλο, περιοχή, νομική μορφή, κλάδο δραστηριότητας κλπ. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα στοιχεία των επιχειρήσεων που επιθυμείτε σε μορφή Excel.

Οι εξαγωγικές επιχειρήσεις επωφελούνται από τη διευκόλυνση εύρεσης συνεργασιών με επιχειρήσεις στο εξωτερικό καθώς και την παροχή μελλοντικών υπηρεσιών για διευκόλυνση των εξαγωγών τους.

Ο σύγχρονος επιχειρηματικός κατάλογος σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε εσείς τα στοιχεία της επιχείρησής σας ώστε να δημιουργήσετε μια πλήρη και καλαίσθητη προβολή με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, κείμενα και έγγραφα που παρουσιάζουν λεπτομερέστερα την επιχείρησή σας.

Σύνδεση